top of page

TOSAMA TRADE PREDSTAVILA NAJNOVIJE TRENDOVE ANATOMSKIH KLOMPI

Žene u Hrvatskoj sve više nose moderne, a udobne anatomske klompe sa stotinama motiva

https://www.tosamatrade.hr/
foto Tosama trade

Udobna, anatomska, ali i moderna obuća počinje se sve više tražiti u fashion krugovima, a veliki iskorak na domaćem je tržištu napravila Tosama trade, koja je revolucionizirala dizajn ove praktične obuće. Od Mickey Mouse i Garfield motiva, do klompi sa motivima nota, popularnih junaka, cvijeća, srca i onih tradicionalnih crno-bijelih, Tosama trade predstavlja najnovije trendove obuće, koje već uveliko nose žene u Hrvatskoj.

Verzija klompi ima više nego ikada. I dok su prije bile ograničene isključivo na prirodne materijale - drvo, kožu i platno, danas u trgovinama, ali i na modnim pistama, možemo pronaći modele od gume, s krznom, ukrasima od kamenčića, zakovicama, klompe u jarkim bojama i šarene klompe s različitim motivima...kombinacije su beskonačne, kreativne i posebne, za sve koji traže originalnost.

Klompe su odavno prestale biti obuća koju, zbog njihove udobnosti, nose isključivo zdravstveni djelatnici i osobe koje zbog prirode posla dugo borave na nogama. Njihov moderan dizajn, privlačan izgled i anatomski oblik više nisu i ne moraju biti nespojivi sa odjećom koju nosimo u šetnju, u grad, 'na kavu' ili shopping centar. U ovoj modernoj i privlačnoj obući možete udobno koračati, izgledati moderno i otmjeno te pri tome odmarati svoje noge i stopala.

Najbolji primjer kombinacije modernog i privlačnog dizajna i udobnosti su klompe Hippocrates i Terlik Sabo. Svojim ergonomskim oblikom u potpunosti su prilagođene stopalu, te zbog toga itekako čine dobro zdravlju naše kralježnice, pomoći kod smanjenja glavobolja i migrena te potpune relaksacije tijela tijekom hodanja, a pronaći ćete ih u svim bolje opskrbljenim ljekarnama. Izrađene su od visokokvalitetnih materijala kao što je PU Ultra Leather eko koža koja ima posebna antibakterijska i antistatička svojstva. Izuzetno su lagane, a istovremeno čvrste, izdržljive i neproklizavajuće.

tosama anatomske klompe
Tosama trade anatomske klompe jako voli nositi i pjevačica Maja Bajamić

- Preudobno, preslatko i izdržljiva obuća!!! Najudobnije klompe ikad, veliki izbor, moja preporuka. Klompice su savršene, nikada nisam imala udobnije. Od sada one su moj jedini izbor. Klompe su super udobne, odusevljena sam kvalitetom! Klompice su top!!! Ne izlazim iz njih, nesto ovako dobro dugo nisam nosila. Ma 10/10, prezadovoljna! Kupila sam prije 2 mjeseca klompice s Miki Mausom, Air i odlične su. Osim što su izgledom prekrasne, ugodne su za nositi i to ako ste doma s malom djecom zbog kojih ste stalno na nogama. Moje noge su jako zahvalne. Svakako preporučujem klompice, odlične su, ugodne za nositi, a i izgledom su očaravajuće. Prezadovoljna sam - samo su neki od stotina komentara zadovoljnih Tosama trade kupaca.

Osim besprijekorne udobnosti klompe Tosama trade krasi i sjajan dizajn – od šarenih klompi s najrazličitijim uzorcima, preko klompi u jarkim bojama, pa sve do onih nešto diskretnijih – jednostavno je nemoguće ne pronaći idealan model za svoj ukus. Pregledajte Tosama trade antomske klompe >> Air i oduševit ćete se modernim dizajnom i velikim izborom boja i uzoraka, Air otvoreni modeli svidjet će vam se ako više volite otvorene prste i uzorke poput zmijske kože, prugica, leopard uzorka, neobičnih geometrija i brojne druge, dok će vas anatomske klompe Muya iznenaditi jednostavnošću, ali i dizajnom ispred svog vremena. Anatomske klompe - Pluto posebno će se svidjeti ljubiteljima mekane pluto podloge, vatrenim navijačima nogometa i trendsetericama. Ukratko – želite li vi biti u trendu dok vam stopala istovremeno zahvaljuju na kraljevskom tretmanu, vaš odabir moraju biti klompe iz asortimana Tosama trade, koje ćete pronaći samo u ljekarnama! >> tosamatrade.hr/klompe

O Tosami trade

Tvrtka Tosama trade osnovana je 2019. godine kao distributer robnih marki tvornice Tosama, a njena osnovna ideja je personaliziraniji pristup hrvatskom i regionalnom tržištu uvođenjem pouzdanih i ekoloških proizvoda na naše tržište. - Na ogromnom tržištu preplavljenom proizvodima upitne kvalitete i podrijetla želimo više naglašavati važnost uporabe prirodnih materijala, ne samo u svakodnevnom životu nego i kada su u pitanju higijenske navike, pazeći na svoje zdravlje, zdravlje svojih najmilijih kao i na zdravlje kućnih ljubimaca. Proizvodi koje distribuiramo su od prirodnih biorazgradivih materijala i pridonose očuvanju okoliša - otkriva vlasnica Zrinka Kranjčec Dejanović i dodaje - Našim kupcima želimo omogućiti pristup provjerenoj i zdravoj alternativi i zato smo otvoreni prema stalnim promjenama, orijentirani isključivo na 100%-tno zadovoljstvo kupaca i posvećeni timskom radu jer samo tako naš je uspjeh zagarantiran.

anatomske klompe
Tosama trade anatomske klompe savršene za navijanje uz Vatrene

Comments


bottom of page